Известие

Collapse
No announcement yet.

Окачване

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Окачване

Здравейте колеги!
    Стигнах и до окачване на моята количка!
    Много ще съм благодарен, ако някой ме насочи къде мога да намеря спортни пружини и амортисьори за 33-ка 2-ра серия! Или поне някакви по-добри амортисьори че мойте нещо са заминали!
    Благодаря предварително!
    Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
    Здравейте колеги!
    Много ще съм благодарен, ако някой ме насочи къде мога да намеря спортни пружини и амортисьори за 33-ка 2-ра серия! Или поне някакви по-добри амортисьори че мойте нещо са заминали!
    Благодаря предварително!
    Събев, защо в този раздел ги търсиш? За 33-ката не става от нищо друго освен от 33-ка.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

тожа е мноо хубаво че си се насочил на там и аз така напражих скоро и сложих спортните прожини и почна да опира щото бях с 195/55/15 и купих ножи гуми 195/50/15 и пак и накрая се оказа че дйантите са ми мнооо широки и сега обмислям жариант за по широки калници и малко повдигане отзад
      КОИТО Е КАРАЛ АЛФА Е УМРЯЛ ЩАСЛИВ

Comment

От ЕТ-то на джантата ти е
        С ЕТ 35 опира,с ЕТ 41 е добре даже и на 205-ци гуми
        А за окачване не стават ли coilover пружини (ebay) и някакви билщайнове да се приспособят?
        Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Първоначално публикувано от kocta Покажи съобщение
          От ЕТ-то на джантата ти е
          С ЕТ 35 опира,с ЕТ 41 е добре даже и на 205-ци гуми
          А за окачване не стават ли coilover пружини (ebay) и някакви билщайнове да се приспособят?
          ебаи еибах или нешто такова са пройините червени а тжа ет мойели малко инфо 10х

Comment

Първоначално публикувано от ALFADROG Покажи съобщение
            тожа е мноо хубаво че си се насочил на там и аз така напражих скоро и сложих спортните прожини и почна да опира щото бях с 195/55/15 и купих ножи гуми 195/50/15 и пак и накрая се оказа че дйантите са ми мнооо широки и сега обмислям жариант за по широки калници и малко повдигане отзад
            Опитай се да пишеш по-грамотно,че не се разбира жартиери за калниците ли ще взимаш или джанти!

Мордохай!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

ми предлагат ми да взема по широки калници утре трябва да се видя с маистора и ще видим какжо ще правим калници ли ще се режат други ли ще се слагат дйанти ли ще зимам др нз в шок съм и нз

---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:57 ----------

ти имаш ли някво предложение

Comment

Имам!Ако не си разбрал съм модератор в тоя форум и се опитвам да го почистя,като го осерете!Наказах те с две точки и май не ти стига.Ако имаш проблеми с клавиатурата си поиграй и намери правилните букви!Като гледам имаш затруднения с В;Ж и някои други,но тия са най-трудни за тебе.В момента съм на същата клавиатура и за това ще се опитам да ти помогна.

В се намира на W,а Ж на V. Ь е на X,Ч на ~,Щ на },а Ю на | до Щ.
                Поръчкай се!
                Успех!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

сажалявам за допуснатите грешки от моя страна ще се постарая да няма повече грешки

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=39098
                    погледни тука дали ще намериш това,което търсиш.

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
                      Здравейте колеги!
                      Благодаря предварително!
                      Амортисьорите са ти в "Руди 96" - Кони

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                        Амортисьорите са ти в "Руди 96" - Кони
                        За стреет кола конитата стават но ако иска нещо по-сериозно ... просто с по-твърди пружини от 6kg/mm не се справят даже и там са малк оан максимума...
                        Alfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro

Comment

Viktor не са ли по добри от Кони колегана Hristo58 има такива , и един въпрос макферсона от първа серия същия ли е като на 3та

Comment

Първоначално публикувано от zilala Покажи съобщение
                            Viktor не са ли по добри от Кони колегана Hristo58 има такива , и един въпрос макферсона от първа серия същия ли е като на 3та
                            С какъв акъл го каза това ... тия WIKTOR са пълен смях, а Кони са ... айде да не говорим
                            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

E защо да са пълен смях има много хубави впечетления от тях

Comment

Working...
                              X